Răspândirea Brânzei Umplute
Răspândirea brânzei umplute este o fără gluten și primar condiment. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 128 calorii. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de cremă de brânză, brânză rotundă edam, inimi de anghinare marinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulouri de cină umplute cu brânză / chifle umplute cu brânză, Brânză Liptauer – O Brânză Maghiară Răspândită, și Șuncă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați folia de plastic exterioară de brânză.
Tăiați doar prin vârful ceară (nu prin brânză), făcând 8 pene egale. Trageți cu grijă înapoi pene de ceară din centru spre marginea exterioară. Goliți brânza cu cuțit sau lingură, lăsând partea și fundul gros de 1/2 inch; rezervați coaja de brânză. Tăiați mărunt suficientă brânză scoasă pentru a măsura 1 cană.
Așezați 1 cană de brânză tocată, crema de brânză, inimile de anghinare, 3 linguri de nuci de pin și busuiocul în robotul de bucătărie. Acoperiți și procesați până se amestecă bine.
Împachetați jumătate din amestec (2/3 cană) în coajă de brânză. Rezervați cealaltă jumătate pentru reumplere. Apăsați ușor nucile de pin rămase în vârful brânzei. Acoperiți și refrigerați până când umplutura este fermă, aproximativ 3 ore, dar nu mai mult de 1 săptămână.