Răspândirea Brânzei Umplute

Răspândirea Brânzei Umplute
Răspândirea brânzei umplute este o fără gluten și primar condiment. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 128 calorii. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de cremă de brânză, brânză rotundă edam, inimi de anghinare marinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulouri de cină umplute cu brânză / chifle umplute cu brânză, Brânză Liptauer – O Brânză Maghiară Răspândită, și Șuncă și brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați folia de plastic exterioară de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
2
Tăiați doar prin vârful ceară (nu prin brânză), făcând 8 pene egale. Trageți cu grijă înapoi pene de ceară din centru spre marginea exterioară. Goliți brânza cu cuțit sau lingură, lăsând partea și fundul gros de 1/2 inch; rezervați coaja de brânză. Tăiați mărunt suficientă brânză scoasă pentru a măsura 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
3
Așezați 1 cană de brânză tocată, crema de brânză, inimile de anghinare, 3 linguri de nuci de pin și busuiocul în robotul de bucătărie. Acoperiți și procesați până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Nuci De PinNuci De Pin
BrânzăBrânză
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
Împachetați jumătate din amestec (2/3 cană) în coajă de brânză. Rezervați cealaltă jumătate pentru reumplere. Apăsați ușor nucile de pin rămase în vârful brânzei. Acoperiți și refrigerați până când umplutura este fermă, aproximativ 3 ore, dar nu mai mult de 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De PinNuci De Pin
BrânzăBrânză
5
Serviți cu biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 25 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista