Răspândirea Brânzei Pimento
Răspândirea brânzei Pimento este o fără lactate condiment. Această rețetă face 8 porții cu 181 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sosul worcestershire, biscuiti, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 43 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Răspândirea Brânzei Pimento, Pimento-Brânză Răspândită, și Răspândirea Brânzei Pimento pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosiți o mașină de tocat carne sau partea grosieră a unei răzătoare pentru a rade brânza; pentru o mașină de tocat, folosiți tăietorul cu găuri mari.
Puneți brânza măcinată sau rasă într-un bol de amestecare și adăugați jumătate din sucul din conservele de pimentos. Tăiați pimentos și adăugați-le.
Adăugați scallions tocate.
Combinați maioneza, sucul de lămâie și usturoiul.
Adăugați acest lucru la amestecul de brânză.
Adăugați Worcestershire, Tabasco și piper negru și amestecați bine; gustați și reglați condimentul.
Se servește la temperatura camerei ca tartinat pentru biscuiți crocanți și legume crude sau se folosește ca tartinat sandwich. (Brânza Pimento poate fi sigilată bine și păstrată câteva zile la frigider.)