Rulouri Ușoare De Ou
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără lactate? Rulourile ușoare de ou ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 30. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 214 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ulei vegetal, ambalaje cu rulouri de ou, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 14%. Rețete similare sunt Rulou de ou într-un castron (o cină ușoară în timpul săptămânii!), Salată ușoară de ouă cu conținut scăzut de carbohidrați și prima zi înapoi pe Keto, și Rulouri Portocalii Ușoare.
Instrucțiuni
Gătiti cârnații într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare, amestecând până se sfărâmă și nu mai este roz.
Scurgeți excesul de grăsime și uscați-l cu prosoape de hârtie, dacă este necesar. Întoarceți cârnații în tigaie. Se amestecă ghimbirul și usturoiul; gatiti 1 minut.
Adăugați amestecul de salată de varză și gătiți, amestecând ocazional, 3 minute sau până când amestecul de salată de varză este fraged; lăsați să stea 30 de minute.
Lingură 1/4 cană amestec de cârnați în centrul fiecărui înveliș rulou de ou. Îndoiți colțul superior al fiecărui înveliș peste umplere; pliați colțurile stânga și dreapta peste umplere. Periați ușor colțul rămas cu apă; rotiți bine capătul umplut spre colțul rămas și apăsați ușor pentru a sigila.
Se toarnă ulei vegetal la o adâncime de 2 inci într-un cuptor wok sau olandez; se încălzește la 37
Se prăjește, în loturi, 2 până la 3 minute sau până la auriu, întorcându-se o dată; scurgeți pe prosoape de hârtie.
Se servește cu sos de scufundare, dacă se dorește.
Notă: rulourile de ouă pot fi asamblate până la o zi înainte.
Așezați-le într-un singur strat pe o foaie de copt, acoperiți bine cu folie de plastic și răciți. Se prăjește conform instrucțiunilor de rețetă. Nu le prăjiți înainte de timp sau prăjiți și congelați. Nu am fost mulțumiți de rezultate.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Gabrielskloof Chenin Blanc cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Gabrielskloof Chenin Blanc]()
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc 2019 a fost fermentat în mod natural în butoaie vechi de 85% cu intervenție minimă, restul fiind supus fermentării în rezervoare de oțel. Pe nas, mere verzi, coaja de var, miere și piatră umedă. Un gust elegant, cu echilibru, prospețime și o textură încântătoare.