Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați rulourile Picante de vară cu sos de arahide. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 394 calorii, 14g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,39 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de tăiței de orez, rondele de hârtie de orez, varză napa și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Rulouri de vară cu busuioc cu sos de arahide, Rulouri De Vară De Curcan Cu Sos De Arahide De Coriandru, și Rulouri de vară cu creveți și Mango cu sos dulce și picant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună ingredientele sosului într-un castron până se omogenizează. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
1
Puneți tăiței într-un vas rezistent la căldură și acoperiți cu apă fierbinte. Înmuiați tăiței timp de 10 minute, apoi scurgeți și uscați. Aruncați tăiței cu 1 lingură de suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Paste
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Tăiați tăiței cu foarfece de bucătărie sau cuțit în 5 sau 6 locuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
3
Amestecați împreună zahărul și lingura rămasă de suc de lămâie într-un alt bol până când zahărul este dizolvat, apoi aruncați cu morcovi și ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Morcov
Ardei Iute
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Scufundați ușor 1 rundă de hârtie de orez într-un castron mare cu apă fierbinte de la robinet și lăsați să stea până când este moale și flexibil, 15 până la 20 de secunde. Ridicați, lăsând excesul de apă să se scurgă, apoi așezați-vă rotund pe o suprafață de lucru, netezind-o. Dacă Runda este încă foarte umedă, ștergeți ușor partea superioară cu un prosop de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
Bol
5
Aranjați aproximativ 1/4 cană de varză în centrul rundei, lăsând aproximativ 1 1/2 inci neacoperite pe ambele părți. Top varza uniform cu 3 linguri amestec de morcov, apoi se presara cu 1 lingura Generos arahide. Acoperiți movila de legume cu un strat fiecare de frunze de mentă și busuioc. Se acoperă uniform cu aproximativ 2 linguri de tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Proaspăt
Legume
Varză
Paste
Arahide
Morcov
Mentă
6
Îndoiți marginea ambalajului cel mai apropiat de dvs. peste umplere, învelind umplutura cât mai strâns posibil, până când atinge cealaltă parte a ambalajului, apoi pliați în părți și continuați să rulați bine până când este sigilat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
7
Puneți rola pe o foaie de copt căptușită cu un prosop umed și acoperiți cu un alt prosop umed. Faceți încă 11 rulouri în același mod, păstrându-le pe foaia de copt fără a le atinge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
1
* Sosurile comerciale hoisin pot varia destul de mult ca aromă. Credem că Lee Kum Kee este un brand bun.* Sosul poate fi făcut cu 1 zi înainte și păstrat la rece. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.* Probabil că veți avea resturi din unele ingrediente de umplutură și sos, dar atunci când faceți aceste rulouri, este mai bine să aveți puțin în plus decât să nu fiți suficient. Sosul este excelent pentru aproape orice: pui, carne de porc, friptură, tofu și legume. Angajații Gourmet Live au leșinat din cauza asta.•
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Pui întreg
Sos Hoisin
Rola
Sos
Friptură
Carne De Porc
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
2
Rulourile pot fi făcute cu 6 ore înainte, învelite individual în folie de plastic, apoi depozitate într-o pungă de plastic resigilabilă și răcite.