Rulouri De Scorțișoară De Alune
Rulourile de scorțișoară de alune ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 430 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 56 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați aluatul de pâine cumpărat, zahărul pudră, brânza mascarpone și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 5 persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Rulouri de ciocolată neagră și scorțișoară de alune, Rulouri de scorțișoară peste noapte – puteți coace rulouri proaspete și calde de scorțișoară dimineața, și {Aragaz lent} fondue cu scorțișoară cu rulouri de scorțișoară în miniatură de 20 de minute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Ungeți 1 lingură de unt topit peste fundul și părțile laterale ale unui vas de copt de 8 x 8 x 2 inci.
Amestecați nucile, zahărul brun, zahărul, scorțișoara și cuișoarele într-un bol mic.
Întindeți aluatul dezghețat pe o suprafață ușor făinată până la un dreptunghi de 12 x 9 inci.
Ungeți 1 lingură de unt peste aluat.
Presărați amestecul de nuci peste aluat, lăsând o margine de 1/2 inci de-a lungul părților superioare și inferioare. Începând de la 1 parte lungă, rotiți stilul de jeleu de aluat, formând un jurnal. Strângeți cusătura pentru a sigila.
Tăiați jurnalul în 9 bucăți egale. Aranjați rulourile, tăiate cu fața în jos, în vasul de copt pregătit, distanțându-se uniform. Acoperiți vasul cu folie de plastic.
Lăsați rulourile să crească într-o zonă caldă fără pescaj până se umflă, aproximativ 45 de minute.
Poziționați suportul în centrul cuptorului și preîncălziți la 325 grade F.
Coaceți rulourile de scorțișoară neacoperite până când blaturile se rumenesc, aproximativ 25 de minute. Între timp, bateți zahărul pudră, brânza mascarpone și laptele de unt într-un bol mediu până când este neted și cremos.
Ungeți restul de 1 lingură de unt peste rulourile de scorțișoară coapte și apoi stropiți amestecul de brânză deasupra.