Rulouri De Scorțișoară Cu Sos De Afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați rulourile de scorțișoară cu sos de afine. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 469 calorii, 11g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ouă, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Rulouri De Melasă Și Scorțișoară De Afine, Rulouri De Scorțișoară De Portocale De Afine, și Rulouri De Scorțișoară De Afine-Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un mixer cu suport prevăzut cu cârligul de aluat sau accesoriul cu palete, combinați făina și drojdia. Setați în lateral pentru moment.
Într-o cratiță mare, combinați untul, laptele, zahărul granulat, sarea și 1 lingură de sos de afine. Se amestecă la foc mediu până când untul se topește și laptele este cald.
Adăugați amestecul de lapte cald în vasul mixerului.
Se amestecă la viteză mică timp de aproximativ un minut, până se încorporează.
Adăugați ouăle. Continuați să amestecați la foc mic timp de aproximativ 6 minute sau până când aluatul este strălucitor și se îndepărtează de părțile laterale ale bolului.
Transferați aluatul într-un castron mare cu ulei sau unt și acoperiți cu un prosop. Se lasă să se ridice într-un loc cald timp de o oră.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți o tigaie de 9 x 13 inci sau două tigăi de tort de 8 inci.
Scoateți aluatul din vas și transferați-l pe o suprafață ușor făinată. Folosind un sucitor cu făină, rulați aluatul într - un dreptunghi mare (aproximativ 18 - pe 14-inci).
Scoateți sosul de afine rămas din cutie. Separați 2 linguri (o veți folosi pentru glazură). Acum, întindeți restul (cea mai mare parte a cutiei) deasupra aluatului.
Presărați uniform zahărul brun și scorțișoara deasupra sosului de afine.
Rulați cu grijă aluatul într-un buștean lung de tip ruladă, începând de la capătul lung.
Folosiți un cuțit mare și ascuțit pentru a tăia aluatul în 12 bucăți egale.
Așezați aluatul în tigaia sau tigăile unse.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute, sau până când chiflele se rumenesc deasupra și nu sunt lipicioase în centru. Dacă aveți îndoieli, fie introduceți o frigăruie de lemn pentru a testa, fie scoateți o tigaie din cuptor și ridicați una dintre role folosind o spatulă mică. Nu ar trebui să fie lipicios pe fund.
Scoateți din cuptor. În timp ce chiflele se răcesc, faceți glazura. Într-o cratiță medie, combinați sosul de afine, laptele și untul. Odată ce untul este topit, scoateți-l de pe foc.
Bateți zahărul cofetarilor.
Odată ce chiflele s-au răcit, adăugați glazura.