Rulouri De Pâine Pentru Păsări
Această rețetă fără lactate servește 8 și costă 32 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 198 calorii. Dacă aveți la îndemână suc de portocale, migdale tăiate, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 328 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pâine sănătoasă pentru păsări pentru papagali, rulouri de pâine cu cartofi umpluți, cum se fac rulouri de pâine, și rulouri de pâine cu usturoi , cum se fac rulouri de pâine cu usturoi fără ouă.
Instrucțiuni
Combinați apa, sucul de portocale, zahărul, drojdia și făina de pâine într-un castron de mixer cu suport prevăzut cu cârlig de aluat. Frământați la viteză mică până când aluatul este neted și elastic, aproximativ 5 minute.
Adăugați sare și ulei de măsline și continuați să frământați până când sunt complet încorporate și aluatul este neted, mătăsos, strălucitor și elastic, cu aproximativ 5 minute mai mult. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați-l deoparte până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 oră.
Reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 350 F. tapetați foaia de copt cu hârtie pergament.
Presărați suprafața de lucru cu făină și întoarceți aluatul. Frământați scurt, apoi împărțiți în 8 bucăți uniforme. Luați una dintre bucăți și tăiați aproximativ 1/4 din aluat. Formați acea bucată mai mică într-o minge. Formați cealaltă piesă într-o formă de lacrimă.
Faceți un divot în partea grasă a piesei în formă de lacrimă, dar nu prea aproape de margine, așa cum se arată în fotografie.
Așezați mingea deasupra piesei în formă de lacrimă deasupra divotului pe care tocmai l-ați făcut.
Așezați acest lucru pe foaia de copt, cu capătul ascuțit orientat spre centrul foii. Acest lucru va face mai ușor să lucrați în față mai târziu. Continuați până când toate păsările sunt modelate. Acoperiți păsările cu folie de plastic și lăsați-le deoparte până aproape că și-au dublat dimensiunea, aproximativ 20 de minute.
Folosind o scobitoare sau o frigăruie, faceți găuri în capul primei păsări unde doriți ochii și ciocul. Introduceți ochii și ciocul, împingându-i bine în aluat. Rețineți că nu toate trebuie să fie orientate drept înainte - puteți poziționa fețele astfel încât să privească în sus, în jos sau în lateral.
Continuați cu restul păsărilor, până când toate au ochi și ciocuri. Acoperiți—le cu folie de plastic și lăsați-le să continue să crească până se dublează-încă 5 până la 10 minute, în funcție de cât timp a durat pentru a termina fețele. Descoperiți din nou păsările și, dacă ochii și ciocurile au început să iasă în afară, împingeți-le din nou.
Coaceți până când păsările se rumenesc frumos, aproximativ 30 de minute.
Scoateți păsările de pe foaia de copt și puneți-le pe un suport pentru a se răci. Dacă ochii și ciocurile trebuie împinse din nou, faceți acest lucru în timp ce chiflele sunt încă calde.
Lăsați-le să se răcească complet pe raft dacă nu le serviți imediat.