Rulouri De Pui Cordon Bleu
Cordon Bleu Chicken Rolls necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 323 calorii, 33g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză elvețiană, cremă condensată de supă de pui, Piept de pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Rulouri De Cordon Bleu De Pui, Rulouri rapide și ușoare de Cordon Bleu de pui, și Rulouri De Pui Cordon Bleu Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între foi de folie de plastic și lira cu un ciocan de carne la aproximativ 1/8 inch grosime.
Așezați un deget de brânză pe fiecare felie de șuncă și presărați ușor cimbru și sare și piper după gust.
Rulați șuncă condimentată și brânză 'jellyroll-style', apoi rulați fiecare piept de pui cu șuncă și brânză în interior. Puneți capetele și fixați-le cu scobitori.
Așezați untul topit într-un castron mic și așezați firimiturile de cereale într-un vas sau castron puțin adânc. Înmuiați fiecare rulou de pui în unt sau margarină, apoi rulați în firimituri, întorcându-se pentru a acoperi bine.
Așezați rulourile acoperite într-un vas de copt ușor uns de 9x13 inch.
Coaceți la 400 de grade F (200 de grade C) timp de aproximativ 40 de minute sau până când puiul se rumeneste și sucurile se limpezesc.
Se servește cu sos cordon bleu, dacă se dorește.
Pentru a face sos Cordon Bleu: într-o cratiță mică amestecați împreună supa, smântâna și sucul de lămâie.
Se încălzește la foc mic, amestecând ocazional și se servește fierbinte peste rulourile de pui. Face aproximativ 2 căni; 8 porții de 1/4 cană fiecare.