Chili Cheese Dip II

Chili Cheese Dip II
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați Chili Cheese Dip II. Pentru $2.64 pe portie, primești un hor d ' oeuvre care servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 22g de proteine, 84G de grăsime, și un total de 1246 calorii. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la Allrecetes necesită chili, zahăr, chipsuri de porumb și cremă de brânză. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare includ pentru Crockpot Pui și fasole Chili și Chili brânză Dip, Baie Cu Brânză Chili, și Baie Cu Brânză Chili.

Instrucțiuni

1
Acoperiți crema de brânză cu chili în caserola cu microunde de 1-1 / 2 litri. Acoperiți și cuptorul cu microunde până când chili-ul și crema de brânză se amestecă ușor și devin fierbinți și bulbucați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
2
Adăugați praf de chili și zahăr după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
ZahărZahăr
3
Se servește fierbinte cu chipsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti poate fi asociat cu vin spumant și Sparkling ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano
Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano
Roșu rubin intens, cu arome plăcute, persistente și fructate. Uscat, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt pe gust.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate15
Revista