Rulouri de pește asiatice în ambalaje de hârtie de orez
Rulouri de pește din Asia în orez-ambalaje de hârtie este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 292 calorii, 20g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Mergeți la magazin și ridicați ambalaje de hârtie de orez de șase inci, suc de lămâie, gingerroot și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 87%. Încercați Somon în ambalaje de hârtie de orez, Brioșe mixte de fructe de pădure în ambalaje de hârtie pergament, și Role De Hârtie De Orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele sosului de scufundare până se omogenizează. Capac; la frigider până la servire.
În cratiță, încălziți apa de 1 inch până la fierbere sau puneți coșul cu aburi în apă de 1/2 inch în cratiță (apa nu trebuie să atingă fundul coșului) și încălziți până la fierbere.
Adăugați muguri de fasole. Capac; gatiti sau aburiti 2 minute. Clătiți imediat cu apă rece; scurgere. Repetați cu păstăi de varză și mazăre.
Așezați ambalajele din hârtie de orez, câte 2, într-un castron cu apă fierbinte 45 de secunde.
Scoateți și așezați pe farfurie. Când sunt complet moi, ambalaje separate.
Așezați aproximativ 2 linguri de pește, 1 lingură fiecare varză de fasole, varză și păstăi de mazăre, 1 linguriță de coriandru și 1/2 linguriță de arahide în centrul fiecărui ambalaj. Îndoiți un capăt al învelișului în sus cu aproximativ 1 inch peste umplutură; pliați părțile din dreapta și din stânga peste capătul pliat. Îndoiți capătul rămas în jos, înfășurându-vă în jurul rolei.
Se servește cu sos de scufundare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Scarpetta Pinot Grigio cu un rating de 4, 2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Scarpetta Pinot Grigio]()
Scarpetta Pinot Grigio
Culoare paie deschisă, cu doar un indiciu de somon. Arome atât de fructe de piatră, cât și de pepene galben. Arătând capacitatea lui Pinot Grigio de a fi ușor pe picioare, dar complex. Pepene galben și fructe de piatră cu minerale și corp mediu. Pinot Grigio are o gamă atât de mare. Minunat de unul singur ca aperitivo, cu pește ușor la grătar precum sashimi, pesce crudo sau ceviche.