Rulouri De Ouă Picante
Rulouri de ou Picante ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 218 calorii. Această rețetă servește 30. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată, ulei, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Columbian Aji Picante, Ouă Picante, și Picante Shrimp Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită la foc mediu până nu mai este roz; scurgeți.
Scoateți din căldură. Se amestecă brânza, sosul picant, condimentele de chili și praful de usturoi.
Așezați 1/4 cană în centrul unui înveliș cu rulou de ou. (Păstrați ambalajele rămase acoperite cu un prosop de hârtie umed până când sunt gata de utilizare.) Ori colțul de jos peste umplere. Îndoiți părțile spre centru peste umplere. Umeziți colțul rămas cu apă; rulați bine pentru a sigila. Repet.
Într-o tigaie electrică sau friteuza, ulei de căldură la 375 de căldură. Prăjiți rulourile de ou, câteva la un moment dat, timp de 2-3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Combinați ingredientele sosului; serviți cu rulouri de ou.