Rulouri De Ouă De Vită

Rulouri De Ouă De Vită
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără lactate? Rulourile cu ouă de vită ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 500 de calorii. Această rețetă servește 16. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de varză, zahăr, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării chinezești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Beef Rouladen (rulouri germane de vită umplute cu murături și slănină), Carne de vită cu legume, și Rulouri De Vită Fierte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, carne de vită brună, apoi amestecați în ceapă, usturoi, 2 linguri sos de soia, 1/2 linguriță sare, 1/2 linguriță piper, 2 linguri sherry și ghimbir. Continuați să sotati doar până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
CeapăCeapă
PiperPiper
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Transferați amestecul într-un castron și lăsați-l deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
În aceeași tigaie, sotati varza cu apă, 1 lingură de ulei, zahăr și restul de sos de soia, sherry, sare și piper. Continuați să sotati până când varza este crocantă, aproximativ 5 minute. Puneți amestecul de carne în tigaie și amestecați împreună cu varza la foc mic până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
VarzăVarză
PiperPiper
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
ZahărZahăr
ApăApă
CarneCarne
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se ia de pe foc.
5
Se toarnă ulei într-o tigaie adâncă și se încălzește la 350 grade F (175 grade C). Umpleți fiecare înveliș de rulou de ou cu aproximativ 1/4 cană de umplutură și înfășurați conform instrucțiunilor pachetului. Se prăjește în ulei preîncălzit până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se scurge pe prosoape de hârtie și se servește fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Înregistrările pe teren Chenin Blanc cu un rating de 4, 1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc
Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc
Arome de coajă de stridii, mere granny smith, mușețel și narcisă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate17
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista