Kalua porc Monte Cristo rulouri de ou necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 5,3 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 72g de proteine, 356g de grăsime, și un total de 3459 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Un amestec de varză napa, șuncă de pădure, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Rulouri De Ou Monte Cristo, Monte Cristo, și Monte Cristo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: bicarbonat de sodiu (pentru siguranța la incendiu)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
2
Așezați o coajă de rulou de ou pe o suprafață curată prăfuită cu o cantitate mică de făină de orez. Asigurați-vă că unul dintre cele patru puncte este orientat spre dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Orez
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
3
Centrați 1 felie de brânză elvețiană pe jumătatea inferioară a ambalajului, urmată de 1 felie de șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
Mustar Preparat, Optional
4
Așezați aproximativ 2 linguri de carne de porc în centrul șuncii. În partea de sus, cu un pic de varză mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Mustar Preparat, Optional
5
Folosind o perie de patiserie, vopsiți o margine de 1 inch de albus de ou pe cele 2 margini ale învelișului de rulou de ou cu fața departe de dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
6
Folosind ambele mâini, rotiți colțul cel mai apropiat de dvs. peste umplutură în timp ce împingeți colțurile exterioare spre centru. Continuați să rulați până când rola este închisă și sigilată. Strângeți ușor ruloul, asigurându-vă că capetele sunt bine înfipte (sau se vor deschide la prăjire). (Dacă utilizați un înveliș lumpia egg roll, repetați procesul de laminare cu un înveliș suplimentar, astfel încât produsul finit să aibă două straturi. Ambalajele Lumpia sunt mai subțiri decât ambalajele tradiționale cu role de ouă și acest lucru ajută la problemele de rupere.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalaje Pentru Rulouri De Ou
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
7
Repetați cu restul ambalajelor și umpluturii, asigurându-vă că ștergeți placa de lucru de orice exces de albus de ou pe măsură ce mergeți, deoarece este foarte lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
8
Se pudrează rulourile de ou finite cu puțină făină de orez, se acoperă și se dă la frigider timp de aproximativ 30 de minute înainte de prăjire. Prăjiți-le în 24 de ore sau congelați-le dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Orez
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
9
Încălziți uleiul de prăjit într-o friteuză la 350 de grade F. sau, dacă nu aveți o friteuză, umpleți un cuptor olandez cu 2 1/2 inci de ulei (asigurați-vă că nu umpleți la 4 inci de partea superioară a oalei).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
10
Puneți oala la foc mediu-mare. Testați uleiul cu puțină făină de orez. Dacă făina bulează de pe foc, uleiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Orez
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Așezați doar câteva rulouri de ou în oală odată, asigurându-vă că nivelul uleiului nu se apropie de vârful oalei. Se prăjesc rulourile de ou, întorcându-se des, până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Așezați pe raftul de răcire și continuați să gătiți restul rulourilor de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
13
În cazul în care aveți o scurgere accidentală de ulei sau o flacără, acoperiți vasul cu un capac și opriți sursa de căldură. Acoperiți focul cu o cantitate liberală de bicarbonat de sodiu. Nu încercați niciodată să stingeți un foc de ulei cu apă-nu este bueno!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
14
Când rulourile de ou fierte sunt suficient de reci pentru a le atinge, tăiați-le pe o părtinire pentru a arăta straturile de umplutură și a vă uimi familia și prietenii!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
15
Serviți cu wasabi Mojo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Wasabi
16
Într-un castron mic, combinați toate ingredientele. Acoperiți și lăsați să se odihnească la frigider cel puțin 30 de minute înainte de servire.
Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Schloss Vollrads Riesling Spatlese. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Spatlese dulce natural clasic, cu aciditate plăcută și zahăr rezidual natural elegant. Recoltarea selectivă, prelucrarea blândă a mustului, clarificarea sistematică, fermentarea lentă și finisarea atentă sunt elementele de bază pentru Riesling-ul acestui Vollrads tradițional.Acest vin se asortează perfect cu bucătăria asiatică datorită armoniei dulceaței și acidității. De asemenea, combinații de gusturi interesante pot fi obținute prin asocierea brânzei cu vene albastre sau a unui desert de fructe.