Rulouri de cârnați (porci în stil britanic într-o pătură)
Rulouri de cârnați (porci în stil britanic într-o pătură) ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 332 calorii. Această rețetă servește 12. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. 38 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați muștar dijon, ou, cârnați de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Porci într-o pătură, Porci într-o pătură, și Porci în pătură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F. desfășurați foietajul și tăiați - l în 12 dreptunghiuri de aproximativ 4 pe 5 inci. Împărțiți cârnații în 12 bile egale. Formați fiecare bilă într-un cilindru de aproximativ 4 inci lungime. Pune deoparte.
Întindeți fiecare bucată de foietaj cu muștar, apoi așezați un cârnați pe muștar.
Rulați aluatul foietaj în jurul cârnaților și sigilați cu o perie subțire de ou. Repetați cu ingredientele rămase și așezați-le pe o foaie de copt.
Ungeți fiecare rulou de cârnați cu ou.
Coaceți până când patiseria s-a umflat și s-a rumenit, aproximativ 20 de minute.
Se servește fierbinte cu mai mult muștar.