Rulouri de cină perfecte
Perfect Dinner Rolls necesită aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 153 de calorii, 4 g de proteine și 4 g de grăsimi. Această rețetă servește 24 și costă 10 cenți per porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și cumpărați drojdie activă, zahăr, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de spectaculos de 13%. Încercați rulourile Perfect Dinner Rolls, Perfect Crescent Dinner Rolls și Perfect Dinner Rolls pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Adăugați zahărul, scurtarea, smântâna, sarea și 5 căni de făină. Bate până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale (aluatul va fi lipicios).
Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
Puneți într-un castron acoperit cu spray de gătit, întorcându-se o dată pentru a acoperi partea superioară. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Loviți aluatul în jos. Se intoarce pe o suprafata usor infainata; împărțiți în 24 de bucăți. Modelați fiecare într-o rolă.
Așezați la o distanță de 2 inchi pe foi de copt acoperite cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Coaceți la 350° timp de 12-15 minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți din tigăi pe grătarele de sârmă.