Rulourile de afine ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 49 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 414 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână drojdie cu creștere rapidă, marshmallows, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulouri Cu Nuci De Afine, Rulouri De Semilună De Afine, și Rulouri Dulci De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați drojdia și 3/4 cană de apă într-o cană de măsurare din sticlă; lasa sa stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
2
Bateți amestecul de drojdie, 1/4 cană de zahăr și următoarele 4 ingrediente la viteză mică cu un mixer electric până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
3
Întoarceți aluatul pe o suprafață bine făinată și frământați până când este neted și elastic (aproximativ 4 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
4
Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 45 de minute sau până când se dublează în vrac.
5
Puneți aluatul în jos și împărțiți-l în 12 porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Punch
6
Rotiți fiecare într-un cerc de 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
7
Periați ușor cercurile cu unt, rezervând untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
8
Combinați restul de 3/4 cană de zahăr și scorțișoară; presărați uniform peste cercuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Zahăr
9
Așezați afine uniform în centrul fiecărui cerc și acoperiți cu o marshmallow.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Bezele
10
Trageți marginile cercului în centru și prindeți pentru a sigila; formați o minge.
11
Așezați, cu cusătura în jos, în tigăi de briose ușor unse.
12
Ungeți blaturile cu unt rezervat. Acoperiți și răciți 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
13
Scoateți din frigider și lăsați să crească într-un loc cald, fără curenți de aer, 30 de minute sau până când se dublează în vrac.
14
Coaceți la 400 timp de 12 minute sau până se rumenesc ușor; se răcește ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
15
Se amestecă împreună zahărul pudră, laptele și ghimbirul; stropiți peste rulouri.