Rulouri afumate de somon și busuioc cu CR Aproxumme fra aprox. che

Rulouri afumate de somon și busuioc cu CR Aproxumme fra aprox. che
Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 56 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de CR ampermormme fra ampermormche, busuioc, x somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Somon afumat la cald cu tarhon Cr Aproxme fra aprox. che, Somon Afumat Cr Ampermme Fra Tartă Cu, și Somon afumat cu hrean CR aproxme fra aprox. che & sfeclă roșie.

Instrucțiuni

1
Așezați 1 felie de somon pe suprafața de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
2
Spread 2 lingurite CR aproxumme fra peste somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
SomonSomon
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Se presară cu 2 lingurițe de busuioc tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
4
Se presară cu piper. Începând de la 1 capăt scurt, înfășurați felia de somon, închizând umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SomonSomon
RolaRola
5
Intindere 1 lingurita CR fra fra fra peste partea de sus a ruloului; se presara cu 1 linguriță busuioc tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
BusuiocBusuioc
RolaRola
6
Tăiați ruloul transversal în 5 felii (păstrați ruloul feliat împreună). Se repetă cu restul de somon,CR fra fra FRA, și busuioc tocat. (Se poate face cu 6 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
SomonSomon
BusuiocBusuioc
RolaRola
7
Transferați rulourile de somon pe farfurie; acoperiți și răciți.) Aranjați frunzele de busuioc pe platou. Folosind o spatulă mică, acoperiți fiecare frunză de busuioc cu 1 rulou de somon feliat, ventilând ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
SomonSomon
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista