Rulou Picant De Ton

Rulou Picant De Ton
Ruloul picant de ton este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 60g de proteine, 49G de grăsime, și un total de 1225 calorii. Pentru $ 4.85 pe portie, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână castraveți kirby, piure de ardei chipotle, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma orezul sushi, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, care este minunat. Încercați Rulou Picant De Ton, Picant La Gratar Tunan Un-Roll, și Rulou Picant De Ton-Sushi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați orezul în strecurătoare. Clătiți sub apă rece până când apa curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
3
Se scurge bine.
4
Transferați orezul într-o cratiță medie grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Adăugați 1 1/4 căni de apă rece proaspătă și alge în tigaie. Acoperiți și lăsați să se înmoaie 30 de minute. Descoperiți, aruncați algele și aduceți amestecul la fiert. Reduceți căldura la minim. Acoperiți și gătiți până când apa este absorbită și orezul este doar fraged, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
VarecVarec
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se ia de pe foc.
7
Lăsați să stea acoperit 15 minute.
8
Transferați orezul într-un castron mare de sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Combinați oțetul, zahărul și sarea într-o cratiță mică. Se amestecă la foc mic până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
10
Amestec de amestec peste orez. Aruncați ușor orezul cu amestec de oțet pentru a acoperi. Acoperiți orezul cu un prosop umed curat și răciți complet la temperatura camerei (nu refrigerați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
OrezOrez
11
Bateți împreună maioneza, muștarul, chipotle, mierea și uleiul; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MaionezăMaioneză
Ulei De PiperUlei De Piper
MuștarMuștar
MiereMiere
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
12
Așezați covorașul de sushi pe o suprafață de lucru cu lamele care rulează transversal. Aranjați 1 foaie nori, cu partea strălucitoare în jos, pe covoraș, căptușind o margine lungă de foaie cu marginea covorașului cel mai apropiat de dvs. Folosind degetele umede, apăsați ușor 1/4 de orez pe nori în 1 strat, lăsând o margine de 1 3/4 inci pe partea cea mai îndepărtată de dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NoriNori
OrezOrez
13
Se presară cu semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
14
Întoarceți nori și orez, astfel încât nori să fie acum stratul superior. Faceți o linie subțire de castraveți de-a lungul nori la 1 până la 2 inci de marginea cea mai apropiată de dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
NoriNori
OrezOrez
15
Stropiți o parte din amestecul picant de maioneză peste castraveți, apoi lingurați tonul și presărați coriandru și scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
CastraveteCastravete
Ceapa VerdeCeapa Verde
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
TonTon
16
Rulați bine, folosind covorașul de sushi pentru a vă ghida. Feliați aproximativ 1/1/2 inci grosime. Repetați cu ingredientele rămase pentru a face un total de 4 rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin ai putea încerca este provenience Vineyards Napa Valley Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
Napa Valley Merlot
Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa profundă și întunecată de granat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructul întunecat Generosarome și acoperă palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing de afine plin de viață. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu o referire la filmul lateral.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate52
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista