Rulou De Tort De Ciocolată Cu Cremă De Cappuccino
Nevoie de o desert fără gluten? Rulada de tort de ciocolată cu cremă de Cappuccino ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 387 calorii, 6g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, ouă, praf de espresso instant și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 42 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulou De Tort Cu Înghețată De Mentă Cu Ciocolată, Rulou De Tort Cu Înghețată Oreo Cu Ciocolată, și Rola De Tort De Ciocolată Umplută Cu Cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați o tigaie de jeleu de 15 x 10 1/2 inch cu spray de gătit și tapetați cu folie. Pulverizați folia în sine cu spray de gătit. Tapetați folia cu hârtie de ceară și frecați hârtia de ceară cu unt înmuiat — s-ar putea să puteți folosi spray, dar eu am folosit unt pentru hârtia de ceară layer.In o cratiță pusă la foc mic, topește ciocolata cu 1/4 cană de apă, amestecând până se omogenizează.
Se lasă să se răcească aproximativ 10 minute.Între timp, într-un castron mare cu un mixer electric bateți gălbenușurile cu 1/3 cană de zahăr timp de 5 minute, sau până când amestecul este gros și palid și se formează panglici atunci când bătătoarele sunt ridicate. Bateți în sare, vanilie și topit chocolate.In un alt bol de amestecare, bateți albușurile cu bătătoare curate până când sunt spumoase.
Adăugați crema de tartru și bateți până se formează vârfuri moi.
Adăugați restul de 1/3 cană de zahăr treptat și bateți doar până când vârfurile încep să țină vârfuri rigide — nu exagerați. Îndoiți albușurile în amestecul de ciocolată în patru părți.
Se toarnă aluatul în tigaie și se întinde uniform.
Coaceți pe raftul central timp de 12 până la 15 minute sau până când este umflat și doar setat.
Lăsați tortul să se răcească complet în tigaie pe un raft. Se va scufunda ușor pe măsură ce se răcește.Umplere: când tortul este rece, pregătiți umplutura. Într-un bol de amestecare răcit combinați smântâna, pudra de espresso și scorțișoara și bateți amestecul până când deține vârfuri moi.
Adăugați zahărul cofetarilor și bateți până când amestecul menține vârfuri rigide.Tort Praf
Amestec: într-un castron mic amestecați împreună pudra de cacao și zahărul cofetarilor și Cerneți aproximativ jumătate din amestec uniform peste tortul răcit. Acoperiți tortul cu o foaie de hârtie de ceară, apoi inversați pe o foaie de copt, astfel încât să stea pe hârtia de ceară. Îndepărtați cu atenție folia și hârtia de ceară originală și mutați umplutura pe lungime în centru, lăsând o margine de 1 inch la fiecare capăt. Începând de la partea scurtă, înfășurați stilul de jeleu de tort, ridicând ușor hârtia de ceară pentru a ajuta la ghidarea tortului într-o rolă. Se va sparge ușor, dar este în regulă. Aduceți hârtia cerată în sus și în jurul ruloului și răciți tortul timp de cel puțin 1 oră și până la 2 ore. În acest moment, cred că l-ai putea îngheța și tu. Voi testa asta la un moment dat.
Transferați tortul pe un platou, îndepărtați hârtia de ceară și tăiați capetele pe diagonală. Cerneti amestecul de praf de tort ramas deasupra.Fă ganache.
Puneți crema într-o ceașcă mică și cuptorul cu microunde timp de 30 de secunde.
Adăugați ciocolată și amestecați până se omogenizează.
Lăsați — l să se răcească puțin-se va îngroșa pe măsură ce se răcește. Puneți-l într-o pungă de decorare sau într-o pungă de congelator, tăiați vârful și strângeți decorativ peste buștean. va aluneca zahărul, dar dacă îl lăsați să se îngroașe, ar trebui să îl puteți convinge să se lipească. Decorați cu frișcă îndulcită, dacă doriți.