Rulou De Tort De Ciocolată Cu Cremă De Cappuccino

Rulou De Tort De Ciocolată Cu Cremă De Cappuccino
Nevoie de o desert fără gluten? Rulada de tort de ciocolată cu cremă de Cappuccino ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 387 calorii, 6g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, ouă, praf de espresso instant și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 42 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulou De Tort Cu Înghețată De Mentă Cu Ciocolată, Rulou De Tort Cu Înghețată Oreo Cu Ciocolată, și Rola De Tort De Ciocolată Umplută Cu Cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați o tigaie de jeleu de 15 x 10 1/2 inch cu spray de gătit și tapetați cu folie. Pulverizați folia în sine cu spray de gătit. Tapetați folia cu hârtie de ceară și frecați hârtia de ceară cu unt înmuiat — s-ar putea să puteți folosi spray, dar eu am folosit unt pentru hârtia de ceară layer.In o cratiță pusă la foc mic, topește ciocolata cu 1/4 cană de apă, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Se lasă să se răcească aproximativ 10 minute.Între timp, într-un castron mare cu un mixer electric bateți gălbenușurile cu 1/3 cană de zahăr timp de 5 minute, sau până când amestecul este gros și palid și se formează panglici atunci când bătătoarele sunt ridicate. Bateți în sare, vanilie și topit chocolate.In un alt bol de amestecare, bateți albușurile cu bătătoare curate până când sunt spumoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Adăugați crema de tartru și bateți până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri De Ou (aproximativ 9)Albusuri De Ou (aproximativ 9)
4
Adăugați restul de 1/3 cană de zahăr treptat și bateți doar până când vârfurile încep să țină vârfuri rigide — nu exagerați. Îndoiți albușurile în amestecul de ciocolată în patru părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5
Se toarnă aluatul în tigaie și se întinde uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Coaceți pe raftul central timp de 12 până la 15 minute sau până când este umflat și doar setat.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
7
Lăsați tortul să se răcească complet în tigaie pe un raft. Se va scufunda ușor pe măsură ce se răcește.Umplere: când tortul este rece, pregătiți umplutura. Într-un bol de amestecare răcit combinați smântâna, pudra de espresso și scorțișoara și bateți amestecul până când deține vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
8
Adăugați zahărul cofetarilor și bateți până când amestecul menține vârfuri rigide.Tort Praf
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
9
Amestec: într-un castron mic amestecați împreună pudra de cacao și zahărul cofetarilor și Cerneți aproximativ jumătate din amestec uniform peste tortul răcit. Acoperiți tortul cu o foaie de hârtie de ceară, apoi inversați pe o foaie de copt, astfel încât să stea pe hârtia de ceară. Îndepărtați cu atenție folia și hârtia de ceară originală și mutați umplutura pe lungime în centru, lăsând o margine de 1 inch la fiecare capăt. Începând de la partea scurtă, înfășurați stilul de jeleu de tort, ridicând ușor hârtia de ceară pentru a ajuta la ghidarea tortului într-o rolă. Se va sparge ușor, dar este în regulă. Aduceți hârtia cerată în sus și în jurul ruloului și răciți tortul timp de cel puțin 1 oră și până la 2 ore. În acest moment, cred că l-ai putea îngheța și tu. Voi testa asta la un moment dat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De AluneLichior De Alune
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
10
Transferați tortul pe un platou, îndepărtați hârtia de ceară și tăiați capetele pe diagonală. Cerneti amestecul de praf de tort ramas deasupra.Fă ganache.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
11
Puneți crema într-o ceașcă mică și cuptorul cu microunde timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
12
Adăugați ciocolată și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
13
Lăsați — l să se răcească puțin-se va îngroșa pe măsură ce se răcește. Puneți-l într-o pungă de decorare sau într-o pungă de congelator, tăiați vârful și strângeți decorativ peste buștean. va aluneca zahărul, dar dacă îl lăsați să se îngroașe, ar trebui să îl puteți convinge să se lipească. Decorați cu frișcă îndulcită, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
DificultateGreu
Gata În42 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista