Nevoie de o desert fără gluten? Rulada de tort de ciocolată cu cremă de Cappuccino ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 387 calorii, 6g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, ouă, praf de espresso instant și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 42 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulou De Tort Cu Înghețată De Mentă Cu Ciocolată, Rulou De Tort Cu Înghețată Oreo Cu Ciocolată, și Rola De Tort De Ciocolată Umplută Cu Cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulverizați o tigaie de jeleu de 15 x 10 1/2 inch cu spray de gătit și tapetați cu folie. Pulverizați folia în sine cu spray de gătit. Tapetați folia cu hârtie de ceară și frecați hârtia de ceară cu unt înmuiat — s-ar putea să puteți folosi spray, dar eu am folosit unt pentru hârtia de ceară layer.In o cratiță pusă la foc mic, topește ciocolata cu 1/4 cană de apă, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se lasă să se răcească aproximativ 10 minute.Între timp, într-un castron mare cu un mixer electric bateți gălbenușurile cu 1/3 cană de zahăr timp de 5 minute, sau până când amestecul este gros și palid și se formează panglici atunci când bătătoarele sunt ridicate. Bateți în sare, vanilie și topit chocolate.In un alt bol de amestecare, bateți albușurile cu bătătoare curate până când sunt spumoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Amestec Natural Pentru Prăjituri
3
Adăugați crema de tartru și bateți până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
4
Adăugați restul de 1/3 cană de zahăr treptat și bateți doar până când vârfurile încep să țină vârfuri rigide — nu exagerați. Îndoiți albușurile în amestecul de ciocolată în patru părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Suc De Lămâie, Opțional
5
Se toarnă aluatul în tigaie și se întinde uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Coaceți pe raftul central timp de 12 până la 15 minute sau până când este umflat și doar setat.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
7
Lăsați tortul să se răcească complet în tigaie pe un raft. Se va scufunda ușor pe măsură ce se răcește.Umplere: când tortul este rece, pregătiți umplutura. Într-un bol de amestecare răcit combinați smântâna, pudra de espresso și scorțișoara și bateți amestecul până când deține vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso Instant
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați zahărul cofetarilor și bateți până când amestecul menține vârfuri rigide.Tort Praf
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
9
Amestec: într-un castron mic amestecați împreună pudra de cacao și zahărul cofetarilor și Cerneți aproximativ jumătate din amestec uniform peste tortul răcit. Acoperiți tortul cu o foaie de hârtie de ceară, apoi inversați pe o foaie de copt, astfel încât să stea pe hârtia de ceară. Îndepărtați cu atenție folia și hârtia de ceară originală și mutați umplutura pe lungime în centru, lăsând o margine de 1 inch la fiecare capăt. Începând de la partea scurtă, înfășurați stilul de jeleu de tort, ridicând ușor hârtia de ceară pentru a ajuta la ghidarea tortului într-o rolă. Se va sparge ușor, dar este în regulă. Aduceți hârtia cerată în sus și în jurul ruloului și răciți tortul timp de cel puțin 1 oră și până la 2 ore. În acest moment, cred că l-ai putea îngheța și tu. Voi testa asta la un moment dat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Suc De Lămâie, Opțional
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați
10
Transferați tortul pe un platou, îndepărtați hârtia de ceară și tăiați capetele pe diagonală. Cerneti amestecul de praf de tort ramas deasupra.Fă ganache.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
11
Puneți crema într-o ceașcă mică și cuptorul cu microunde timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
12
Adăugați ciocolată și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
13
Lăsați — l să se răcească puțin-se va îngroșa pe măsură ce se răcește. Puneți-l într-o pungă de decorare sau într-o pungă de congelator, tăiați vârful și strângeți decorativ peste buștean. va aluneca zahărul, dar dacă îl lăsați să se îngroașe, ar trebui să îl puteți convinge să se lipească. Decorați cu frișcă îndulcită, dacă doriți.