Rețeta Rulada de vită Burgundy este gata în aproximativ 1 oră și 30 de minute și este cu siguranță un uimitor lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 83 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 30. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper măcinat grosier, făină, morcov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Carne De Vită Burgundă, Carne De Vită Burgundă, și Burgundia De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pound friptură la dreptunghi 10x8-inch; răspândit cu muștar. Se acoperă cu un singur strat fiecare de slănină, morcovi și fasole, cu toate bucățile dispuse în rânduri paralele cu capetele scurte de friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
2
Rulați friptura, începând de la un capăt scurt; cravată închisă cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Drajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
3
Se presară cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți
4
Încălziți uleiul în tigaie medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați friptura; gatiti 10 min. sau până se rumenesc uniform, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
6
Transferați friptura în vasul de copt de 12x8 inci; rezervați picături în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
7
Adăugați făină în picături; bateți până se omogenizează. Treceți treptat în bulion, apoi vin până se amestecă. Gatiti la foc mediu 15 min. sau până se îngroașă, amestecând continuu; se toarnă peste friptură. Acoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Lorann Bucătărie Profesională®
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
8
Încălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Coaceți friptura 1 oră sau până la coacerea medie. După 50 min., începe să gătească fidea ca regia pe ambalaj, omițând sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Scoateți friptura din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Lăsați să stea 10 min. înainte de a scoate șirul și felierea fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Germana funcționează foarte bine cu Dornfelder și Riesling. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Ai putea încerca Heinz Eifel Shine Dornfelder dulce roșu. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 3,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.