Rubarbă Sabayon cu căpșuni
Această rețetă servește 6. Dacă $1.01 pe portie se încadrează în bugetul dvs., rubarbă Sabayon cu căpșuni ar putea fi un minunat fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 123 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr, vin muscat portocaliu, cum ar fi essensia, căpșuni qt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Lemon Sabayon cu căpșuni, Foietaj cu cremă Sabayon și căpșuni, și Plăcintă cu trufe de ciocolată cu Sabayon portocaliu-șampanie și căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți rubarba, zahărul și vinul la foc mic într-o cratiță mică și grea, amestecând până când zahărul este dizolvat, apoi fierbeți, neacoperit, până când rubarba este fragedă și începe să se destrame, aproximativ 5 minute. Pur și simplu în blender până se omogenizează (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți).
Împărțiți căpșunile între 6 pahare cu tulpină.
Bateți ouăle într-un castron mare de metal adânc cu un mixer electric portabil la viteză medie-mare de 1 minut, apoi adăugați rubarba fierbinte pur aproxume într-un flux, bătând constant. Puneți vasul peste o cratiță cu apă clocotită și bateți până când amestecul este triplat în volum, foarte gros, și înregistrează 160 F pe termometru, aproximativ 6 minute.
Se ia de pe foc și se pune Sabayon peste căpșuni.
* Rubarba pur aproxoate fi făcută cu 2 ore înainte și păstrată la temperatura camerei. Reîncălziți înainte de a adăuga la ouă.