Roșind creveți și mazăre
Roșind creveți și mazăre ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 4 porții cu 558 calorii, 13g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați creveți, coajă de lămâie, pastă de roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Sangria Roșie, Dulceata De Piersici, și Mimoza Roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți orzo: aduceți bulionul la fiert într-o cratiță medie.
Adăugați orzo, reduceți focul și fierbeți, neacoperit, până când este fraged, 7 până la 9 minute.
Scurgeți și întoarceți orzo-ul în tigaie.
Adăugați ingredientele rămase și amestecați bine pentru a combina. Acoperiți pentru a vă încălzi.
Tăiați roșiile pe jumătate pe lungime și îndepărtați și aruncați semințele și miezul. Pune deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mic.
Adăugați usturoiul și gătiți, agitând tigaia, până se ofilesc, 5 minute. Se amestecă roșiile, pasta de roșii, prosciutto și mazărea. Gatiti, scuturand tigaia, pana cand rosiile se inmoaie, 5 minute.
Ridicați focul la mediu-mare și adăugați creveții. Se condimentează cu sare și piper. Se amestecă busuiocul și se gătește, agitând tigaia și întorcând creveții, până când creveții sunt fierți, 3 până la 4 minute.
Serviți creveții peste orzo în boluri puțin adânci.