Roșii uscate la soare cartofi festonate necesită în jur 2 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.97 pe portie, primești o garnitură care servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 280 calorii. Paști va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână roșii uscate la soare, brânză cheddar, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 71%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cartofi festonați cu Pesto de roșii uscate la soare, (Vegan!) Fettuccine De Roșii Uscate La Soare Alfredo + Cum Să-Ți Faci Propriile Roșii Uscate La Soare, și (Vegan!) Fettuccine De Roșii Uscate La Soare Alfredo + Cum Să-Ți Faci Propriile Roșii Uscate La Soare.
Instrucțiuni
1
Așezați primele șase ingrediente într-un robot de bucătărie; acoperiți și procesați până se amestecă. Într-un 3-qt uns. vas de copt, strat jumătate din cartofi, amestec de roșii și brânză. Repetați straturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2
Se toarnă bulion deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3
Se acoperă și se coace la 325 CP timp de 1-1 / 2 ore. Descoperi; coaceți cu 15 minute mai mult sau până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman