Rețeta de roșii umplute cu miel, stilul Orientului Mijlociu ar putea satisface pofta ta de Est în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 266 calorii. Pentru $1.82 pe portie, veți obține o garnitură care servește 12. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de nuci de pin, mentă, turmeric măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cozi De Miel În Stil Orientul Mijlociu, Miel Burger Stil Orientul Mijlociu, și Rulouri De Varză Umplute În Stil Orientul Mijlociu.
Instrucțiuni
1
Stați roșiile pe capetele tulpinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
2
Tăiați 1/4 din roșii (rezervați blaturi pentru o altă utilizare). Folosind melon baller, scoateți semințele și pulpa din roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Pepene Galben
Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru Pepene
3
Presărați ușor interiorul roșiilor cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Sare
4
Așezați roșiile, tăiate în jos, pe prosoape de hârtie și scurgeți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
5
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. ulei ușor 13 x 9 x 2 inch vas de copt din sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
Cuptor
6
Se amestecă mielul și toate ingredientele rămase într-un castron mare pentru a se amesteca. Umpleți roșiile cu umplutură de miel, îngrămădind ușor deasupra. Aranjați roșiile în vasul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Tomate
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Coaceți roșiile până când umplutura este gătită și termometrul pentru carne este introdus în centrul registrelor de umplutură 160 F, aproximativ 1 oră.