Roșii Prăjite Cu Ierburi-Parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați roșiile prăjite cu ierburi-parmezan. O porție conține 45 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și דל פחמימות,ă servește 4 și costă 20 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, ulei de măsline, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Roșii prăjite cu ierburi, Măsline Și Roșii Prăjite Cu Ierburi, și Pui cu roșii prăjite cu ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 218°. aliniați o foaie de copt cu pergament. Într-un castron mic, combinați parmezanul, oregano, sarea, piperul și praful de usturoi.
Adăugați ulei de măsline și amestecați pentru a forma un amestec umed.
Aranjați feliile de roșii pe foaia de copt și lingurați o grămadă de 1/2 linguriță. Amestec de parmezan deasupra fiecărei felii, împărțind uniform. Folosiți vârful degetelor pentru a apăsa într-un strat uniform.
Coaceți până când roșiile sunt moi și toppingul începe să se rumenească, aproximativ 20 de minute.
Serviți fierbinte sau cald.