Roșii proaspete, busuioc și sos de usturoi peste paste de păr înger

Roșii proaspete, busuioc și sos de usturoi peste pastele de păr înger ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 400 calorii. Pentru 98 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Un amestec de parmezan, ulei de măsline, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Paste cu păr de înger cu sos proaspăt de roșii, Sos proaspăt de cremă de roșii cu paste de păr înger, și Tomate-Busuioc Paste De Păr Înger.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare de apă la fiert și pregătiți o baie de apă cu gheață.
Tăiați un mic" x " pe fundul fiecărei roșii. În loturi, așezați roșiile în apa clocotită și albiți-le timp de aproximativ 30 de secunde până la 1 minut sau până când pielea este ușor de îndepărtat.
Îndepărtați și aruncați imediat în baia de gheață. Cojiți roșiile și înjumătățiți orizontal. Strângeți semințele, folosind degetele pentru a le obține pe toate. Tăiați aproximativ roșiile decojite și însămânțate. Pune deoparte. (Puteți folosi și roșii conservate întregi decojite. Pur și simplu scurgeți-le, semințe și tocați aproximativ).
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați uleiul de măsline și încălziți. Când uleiul este fierbinte, adăugați ceapa și usturoiul și sotati timp de 2 minute.
Adăugați frunzele de cimbru, crenguta de oregano și fulgii de chili și sotati până când usturoiul începe să se rumenească.
Adăugați roșiile și zahărul și amestecați bine. Coborâți focul și gătiți încet până când amestecul este destul de uscat, aproximativ 15 minute.
Gatiti pastele de par inger in apa clocotita, sarata pana la al dente.
Scurgeți pastele și adăugați-le în sos.
Adăugați parmezanul și busuiocul și aruncați bine.
Așezați într-un castron mare de paste și garnisiți cu parmezan și crengute de busuioc.