Roșii Dijon Coapte
Roșiile Dijon coapte ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 64 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de pesmet, un strop de piper măcinat, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 11 ore și 55 de minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 56%. Rețete similare sunt Tocană de pui cu ceapă, roșii și Dijon, Raft de miel cu crustă Dijon și roșii Cherry de rozmarin, și Roșii de proveniență (roșii coapte umplute cu brânză și pesmet).
Instrucțiuni
Înveliți o foaie de copt antiaderentă cu spray de gătit.
Așezați roșiile, tăiate cu fața în sus, pe foaia de copt.
Combinați maioneza, muștarul și ardeiul roșu într-un bol mic; amestecați bine. Pune deoparte.
Combinați pesmetul, pătrunjelul și brânza.
Întindeți aproximativ 1 linguriță amestec de maioneză pe părțile tăiate ale fiecărei roșii. Topiți fiecare roșie uniform cu amestec de pesmet.
Coaceți la 400 timp de 12 până la 15 minute sau doar până când roșia este fragedă.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 5 minute înainte de servire.