Roquefort, mămăligă și pâine cu lingură de Prosciutto

Roquefort, mămăligă și pâine cu lingură de Prosciutto
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Roquefort, Polenta și Prosciutto Spoon Bread. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 172 calorii, 10g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Dacă aveți brânză roquefort, albușuri de ou, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Medaglioni Di Polentan E Prosciutto Al Forno-Medalioane De Mămăligă La Cuptor Cu Șuncă, Pâine Lingură, și Pâine Lingură.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Înveliți ușor vasele souffl de 6 (8 uncii) cu spray de gătit; presărați uniform cu pesmet. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3
Combinați laptele și mămăliga într-o cratiță medie, amestecând cu un tel. Se aduce la fierbere, amestecând continuu. Reduceți căldura; se fierbe 4 minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Se ia de pe foc.
5
Adăugați brânză și prosciutto, amestecând până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
6
Bateți albușurile cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri rigide (nu exagerați). Amestecați ușor un sfert din albușurile de ou în amestecul de mămăligă; pliați ușor în albușurile rămase. Puneți ușor amestecul în feluri de mâncare pregătite; aranjați vasele pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Puneți pâinea cu lingură în cuptor. Reduceți imediat temperatura cuptorului la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când pâinea cu lingură este setată.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista