Roquefort, mămăligă și pâine cu lingură de Prosciutto
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Roquefort, Polenta și Prosciutto Spoon Bread. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 172 calorii, 10g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Dacă aveți brânză roquefort, albușuri de ou, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Medaglioni Di Polentan E Prosciutto Al Forno-Medalioane De Mămăligă La Cuptor Cu Șuncă, Pâine Lingură, și Pâine Lingură.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Înveliți ușor vasele souffl de 6 (8 uncii) cu spray de gătit; presărați uniform cu pesmet. Pune deoparte.
Combinați laptele și mămăliga într-o cratiță medie, amestecând cu un tel. Se aduce la fierbere, amestecând continuu. Reduceți căldura; se fierbe 4 minute sau până se îngroașă.
Adăugați brânză și prosciutto, amestecând până se topește brânza.
Bateți albușurile cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri rigide (nu exagerați). Amestecați ușor un sfert din albușurile de ou în amestecul de mămăligă; pliați ușor în albușurile rămase. Puneți ușor amestecul în feluri de mâncare pregătite; aranjați vasele pe o foaie de copt.
Puneți pâinea cu lingură în cuptor. Reduceți imediat temperatura cuptorului la 35
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când pâinea cu lingură este setată.