Rigatoni cu vinete cremoase și Mozzarellan este un vegetarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 556 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.94 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 18 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de mozzarella de bivol, frunze de busuioc, vinete japoneze și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Rigatoni cu roșii dulci, vinete și Mozzarella, Cremă Ușoară De Parmezan Rigatoni (Rigatoni Alla Panna), și Rigatoni cu Pepperoni și Mozzarella.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Aduceți o oală mare cu apă puternic sărată la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Când strălucește, adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați vinetele, amestecați pentru a acoperi în ulei, apoi lăsați să gătească, amestecând rar, până se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Îndepărtați jumătate de amestec de vinete și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt
6
Între timp, adăugați pastele în apa clocotită și gătiți conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
7
Reduceți focul la mediu-scăzut, adăugați roșiile, smântâna și jumătate de busuioc și lăsați să fiarbă, amestecând ocazional, până când aromele se contopesc și sosul este ușor îngroșat, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
8
Scurgeți pastele și reveniți la oală de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
9
Se toarnă sosul deasupra și se amestecă până se acoperă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
10
Adăugați vinetele rezervate, busuiocul rămas și mozzarella și amestecați până când brânza începe să se înmoaie.