Ridichi De Primăvară Fierte Cu Șalotă Și Oțet

Ridichi De Primăvară Fierte Cu Șalotă Și Oțet
Ridichile de primăvară fierte cu șalotă și oțet sunt un fără gluten și primar garnitură. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. O porție conține 635 calorii, 6g de proteine, și 57G de grăsime. 9 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați șalote, unt, ridichi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 29 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Ridichi fierte ( din nou) - de data aceasta cu oțet de orez și mentă, Pui fiert cu șalotă, usturoi și oțet Balsamic, și Oțet-pui marinat cu verdeață unsă și ridichi pentru rețete similare.
DificultateUșor
Gata În29 m.
Porții1
Scor De Sănătate13
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista