Rețetă de cotlet de cartofi (gustare indiană)

Rețetă de cotlet de cartofi (gustare indiană)
Rețeta de cotlet de cartofi (gustare indiană) este o vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 24. O porție conține 62 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la phamfatale.com are 9 fani. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 31 de minute. Un amestec de piper, coriandru, ceapă caramelizată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Amestec De Gustări Indiene, Amestec Picant De Gustări Indiene, și cotlet arbi , cum se face cotlet arbi pentru navratri vrat sau rapid pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Vinurile Botanica Mary Delany Chenin Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Complex și elegant, cu straturi de arome pure, concentrate de pere, citrice și fructe de piatră, aciditate îmbucurătoare și un miez mineral acidulat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 31 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista