Recoltați Pui Umplut

Recoltați Pui Umplut
Recoltarea puiului umplut ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 64G de proteine, 65g de grăsime, și un total de 1019 calorii. Dacă aveți amestec de pâine de porumb/brioșă, pui prăjit, crutoane de umplutură nesezonate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 2 ore și 35 de minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 67%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Recoltați Dulciuri Umplute, Recoltați Coapsa De Porc Umplută, și Ciuperci portobello umplute cu recoltă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați pesmetul de porumb și crutoanele. Într-o tigaie mare, călește țelina, ciupercile, ardeiul roșu, șunca, ceapa, cimbru, sare și piper în ulei până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
CrutoaneCrutoane
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se adaugă la amestecul de firimituri. Se amestecă suficient bulion pentru a se umezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
3
Chestii de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Așezați pieptul în sus pe un raft într-o tigaie mare de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
5
Se coace, neacoperit, la 350 de euro timp de 2-1/4 până la 3 ore sau până când un termometru pentru carne citește 180 de euro pentru pui și 165 de euro pentru umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Lăsați să stea 10-15 minute înainte de a îndepărta umplutura și sculptarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista