Recoltați Pui Umplut

Recoltați Pui Umplut
Recoltarea puiului umplut ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 64G de proteine, 65g de grăsime, și un total de 1019 calorii. Dacă aveți amestec de pâine de porumb/brioșă, pui prăjit, crutoane de umplutură nesezonate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 2 ore și 35 de minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 67%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Recoltați Dulciuri Umplute, Recoltați Coapsa De Porc Umplută, și Ciuperci portobello umplute cu recoltă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați pesmetul de porumb și crutoanele. Într-o tigaie mare, călește țelina, ciupercile, ardeiul roșu, șunca, ceapa, cimbru, sare și piper în ulei până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
CrutoaneCrutoane
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se adaugă la amestecul de firimituri. Se amestecă suficient bulion pentru a se umezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
3
Chestii de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Așezați pieptul în sus pe un raft într-o tigaie mare de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
5
Se coace, neacoperit, la 350 de euro timp de 2-1/4 până la 3 ore sau până când un termometru pentru carne citește 180 de euro pentru pui și 165 de euro pentru umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
6
Lăsați să stea 10-15 minute înainte de a îndepărta umplutura și sculptarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista