Rață lipicioasă cu ridichi murate chinezești
Rața lipicioasă cu ridichi murate chinezești este un fel principal Chinezesc. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 2 și costă $7.65 pe portie. O porție conține 492 calorii, 47G de proteine, și 20g de grăsime. 185 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți ridichi, zahăr brun, sos de soia cu conținut scăzut de sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, care este minunat. Rețete similare includ Rață lipicioasă-câini cu slaw de mango tocat și chipsuri chinezești, Ridichi Murate, și Ridichi Murate.
Instrucțiuni
Puneți ridichile într-o sită peste un castron.
Se presară cu zahărul tos și 2 lingurițe de sare și se lasă cel puțin 30 de minute sau până la 1 oră. faceți un pansament amestecând oțetul, sosul de soia, zahărul brun și ardeiul iute până când zahărul se dizolvă. Apăsați ușor ridichile pentru a elibera orice lichid, apoi răsturnați-le într-un castron și turnați peste pansament.
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Pentru rață, amestecați mierea, soia, vinul de orez și oțetul într-un castron mic. Tăiați pielea sânilor de rață și condimentați cu sare, piper și pudra cu cinci condimente.
Încălziți o tigaie rezistentă la cuptor și gătiți rața, cu pielea în jos, timp de 5 minute până devine aurie. Răsturnați, ungeți cu amestecul de miere și soia, apoi puneți tigaia la cuptor pentru 15-20 de minute, întorcând sânii de câteva ori pentru a glazura pielea. Lăsați rața în tigaie să se odihnească.
Pentru frunzele de ridiche, încălziți uleiul într-un wok mic, adăugați frunzele și usturoiul și amestecați până când frunzele sunt doar ofilite. Stropiți cu soia, stropiți cu ulei de susan și împrăștiați cu semințe de susan.
Serviți sânii de rață întregi sau tăiați până la dvs. cu ridichile murate și frunzele prăjite.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Vin]()
Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Vin
Acest vin frumos este minunat de consistent vintage după vintage. Primim fructe superioare Chenin Blanc de la ferma Wilson Din Clarksburg, permițându-ne să producem un vin expresiv, nuanțat și delicios. La început se învârte, aromaticele de pere albe, ananas și banane izvorăsc din pahar. La gust, vinul este răcoritor cu arome de mandarină coaptă și piersici. Senzația de gură este plină de viață, dar bogată și are o cremă subtilă. Fermentarea 100% din oțel inoxidabil garantează caracterul de fructe proaspete pe care fanii acestui vin au ajuns să-l aprecieze de-a lungul anilor. Acesta este sorbul de vară prin excelență și vinul perfect pentru a se împerechea cu stridii proaspete!