Rață lipicioasă cu ridichi murate chinezești

Rață lipicioasă cu ridichi murate chinezești
Rața lipicioasă cu ridichi murate chinezești este un fel principal Chinezesc. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 2 și costă $7.65 pe portie. O porție conține 492 calorii, 47G de proteine, și 20g de grăsime. 185 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți ridichi, zahăr brun, sos de soia cu conținut scăzut de sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, care este minunat. Rețete similare includ Rață lipicioasă-câini cu slaw de mango tocat și chipsuri chinezești, Ridichi Murate, și Ridichi Murate.

Instrucțiuni

1
Puneți ridichile într-o sită peste un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Se presară cu zahărul tos și 2 lingurițe de sare și se lasă cel puțin 30 de minute sau până la 1 oră. faceți un pansament amestecând oțetul, sosul de soia, zahărul brun și ardeiul iute până când zahărul se dizolvă. Apăsați ușor ridichile pentru a elibera orice lichid, apoi răsturnați-le într-un castron și turnați peste pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
4
Pentru rață, amestecați mierea, soia, vinul de orez și oțetul într-un castron mic. Tăiați pielea sânilor de rață și condimentați cu sare, piper și pudra cu cinci condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Rață întreagăRață întreagă
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Încălziți o tigaie rezistentă la cuptor și gătiți rața, cu pielea în jos, timp de 5 minute până devine aurie. Răsturnați, ungeți cu amestecul de miere și soia, apoi puneți tigaia la cuptor pentru 15-20 de minute, întorcând sânii de câteva ori pentru a glazura pielea. Lăsați rața în tigaie să se odihnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
6
Pentru frunzele de ridiche, încălziți uleiul într-un wok mic, adăugați frunzele și usturoiul și amestecați până când frunzele sunt doar ofilite. Stropiți cu soia, stropiți cu ulei de susan și împrăștiați cu semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De RidicheFrunze De Ridiche
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
7
Serviți sânii de rață întregi sau tăiați până la dvs. cu ridichile murate și frunzele prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții2
Scor De Sănătate49
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista