Rață cu smochine și Port

Rață cu smochine și Port
Duck cu smochine și Port este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 8,25 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 84G de proteine, 286g de grăsime, și un total de 3094 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați portul ruby, ulei de măsline, semințe de coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de vin roșu ar putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Gorgonzola Dolce cu smochine și Port, Sos de afine cu Port și smochine uscate, și Fricass de pui cu smochine și sos de Port pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați pieptul de rață în sus pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2
Îndepărtați și rezervați măruntaiele și aruncați ficatul. Spargeți rața și înscrieți sânii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
Rață întreagăRață întreagă
3
Pureați șalotele, ghimbirul și coriandrul într-un mini robot de bucătărie. Condimentați picioarele de rață și partea de carne a sânilor cu sare, piper și 2 linguri de amestec de ghimbir. Acoperiți și refrigerați rața și amestecul de ghimbir rămas în timp ce faceți stocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Picior De RațăPicior De Rață
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
Rață întreagăRață întreagă
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
4
Faceți stocul de rață: tăiați excesul de grăsime din oasele de rață și tăiați în 6 până la 8 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
Rață întreagăRață întreagă
5
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-un cuptor olandez sau oală mare la foc mediu-mare; adăugați oasele, aripile rezervate și măruntaiele și rumeniți, întorcându-vă ocazional, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
6
Adăugați bulionul și suficientă apă pentru a acoperi oasele. Se aduce la fierbere, apoi se reduce la foc mic și se gătește, neacoperit, aproximativ 3 ore, degresând după cum este necesar. Strecurați stocul de rață și îndepărtați excesul de grăsime de pe suprafață. (Stocul poate fi făcut cu o zi înainte. Doar acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Rață întreagăRață întreagă
7
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Așezați picioarele de rață pe un suport într-o tigaie cu apă de 1/4 inch. Prăjiți până se rumenesc și crocant, aproximativ 1 oră 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
9
Între timp, încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline într-o cratiță medie la foc mediu-mare; adăugați amestecul de ghimbir rezervat și gătiți, amestecând, până se rumenesc, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
10
Adăugați portul și răzuiți bucățile rumenite din tigaie cu o lingură de lemn. Se fierbe până când amestecul arată ca nisipul umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Adăugați 3 căni din stocul de rață și frunza de dafin și fierbeți până când lichidul se reduce cu aproximativ trei sferturi, aproximativ 45 de minute. Se strecoară într-o cratiță separată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
12
Adăugați smochinele și încălziți până se îngroașă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
13
Bateți untul, condimentați generos cu sare și piper și adăugați oțetul. Păstrați sosul cald la foc mic, dar nu fierbeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
14
Răzuiește amestecul de ghimbir de pe sâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
15
Încălziți o tigaie medie la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
16
Așezați sânii, cu pielea în jos, în tigaie și gătiți până când grăsimea începe să se redea și pielea este maro aurie, 1 până la 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
17
Se toarnă grăsimea. Reduceți căldura la minim și continuați să gătiți, îndepărtând grăsimea pe măsură ce se redă, până când pielea este strânsă și aurie, 15 până la 20 de minute. Creșteți căldura la mediu-mare, răsturnați sânii și gătiți până când carnea este ușor rumenită, dar totuși medie-rară, încă 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
18
Tăiați subțire sânii și tăiați picioarele în jumătate. Împărțiți carnea între farfurii și acoperiți cu sosul și smochinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
19
Fotografie de Marcus Nilsson
DificultateExpert
Gata În6 hrs
Porții4
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista