Rață crocantă și mere coapte
Crispy duck & mere coapte ia în jurul valorii de 4 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 1,04 USD pe porție. O porție conține 566 calorii, 17g de proteine, și 53G de grăsime. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 50 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți bogat și plin de aromă, rață, duk și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Rață Tareko (rață crocantă prăjită marinată în condimente Nepaleze), Rață Prăjită Cu Mere, și Piept De Rață Cu Mere Și Rețetă De Chimen.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 120C / ventilator 100C / gaz . Trageți orice exces de grăsime din cavitatea rațelor și folosiți o furculiță de prăjire sau o frigăruie pentru a înțepa pielea raței peste tot, faceți acest lucru ușor, deoarece nu doriți să străpungeți carnea. Frecați rața cu generozitate în interior și în exterior cu sare de mare fulgioasă, apoi așezați-o, cu pieptul în jos, pe un suport peste o tavă de prăjire. Prăjiți rața timp de 3 ore, înțepând din nou din când în când, dacă se întâmplă să treceți. În timp ce rața gătește, marcați ușor o linie în jurul mijlocului fiecărui măr și puneți-o deoparte (acest lucru îi oprește să explodeze când gătesc).
După 3 ore, scoateți rața din cuptor și dați focul la 180C / ventilator 160C / gaz
Așezați rața pe o farfurie și turnați cu grijă cea mai mare parte a grăsimii din tablă. Întoarceți rața în raft, în sus și continuați să prăjiți timp de 30 de minute.
Puneți merele sub rață sau în jurul părții laterale și prăjiți-le pentru ultimele 30 de minute. Până acum ar trebui să aveți cea mai crocantă rață și mere pe punctul de a se prăbuși. Lăsați rața să se odihnească timp de 10 minute, apoi sculptați și serviți cu merele.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Mărul copt poate fi asociat cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.