Ratatouille de miel

Ratatouille de miel
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă Lamb Ratatouille. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16 g de proteine, 27 g de grăsimi și un total de 437 de calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,97 USD per porție. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și luați dovlecei, ciuperci, roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o rețetă accesibilă pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 50%, ceea ce este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au apreciat și Ragout de Miel Ratatouille, Ragout de Ratatouille de Miel și RATATOUILLE ÎN STIL INDIAN CU Chiftelute de Miel.

Instrucțiuni

1
Pune pachetul de condimente de orez deoparte. Într-o tigaie mare, căliți amestecul de orez în unt până se rumenește. Se amestecă apa și conținutul pachetului de condimente; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Rosii Medii, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate3 Rosii Medii, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
2
Între timp, într-o altă tigaie, căliți legumele în ulei până devin crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
3
Adăugați mielul și legumele la orez. Acoperiți și fierbeți timp de 5-10 minute sau până când carnea nu mai este roz și orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)

Vin recomandat: șampanie, Bordeaux, Burgundia Albă

Șampania, Bordeaux și White Burgundy sunt alegeri excelente pentru Ratatouille. Vinul francez este la fel de divers ca și mâncarea franțuzească, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa ta necesită un vin alb, s-ar putea să încerci și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec de roșu bordeaux. Amestecul de munte Bordeaux Terra Blanca „ONYX” cu o evaluare de 4 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 103 de dolari pe sticlă.
Terra Blanca "ONYX" Mountain Bordeaux Blend
Terra Blanca "ONYX" Mountain Bordeaux Blend
Zmeura și cireșele cu note de violete se ridică din pahar și se amestecă cu condimentele moi și stejarul prăjit pe nas. Arome netede și luxuriante de mure, cireșe negre și cassis învăluie un miez de taninuri pline, dar moi, structurate. Notele de cedru cu note ușoare de condimente se pliază în arome persistente de cireșe și fructe de pădure, înconjurate de o mare de ciocolată bogată la gust.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Revista