Ratatouille de legume prăjite ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă face 4 porții cu 415 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați vinete, pătrunjel, ciuperci și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. 89 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Ratatouille de legume prăjite ușor cu năut, Fructe și legume Ratatouille, și Ratatouille De Legume La Grătar.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați vinetele, dovleceii și ciupercile pe o foaie de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Vinete
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Adăugați uleiul de măsline și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
4
Prăjiți 25 de minute sau până când legumele se rumenesc ușor, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
5
Scoateți foaia de copt din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
6
Se toarnă sosul peste legume și se amestecă pentru a acoperi.