Rapid Pate Din Ficat De
Reteta Rapida de Ficat Pateu pot fi făcute în aproximativ 45 de minute. Pentru 57 cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 12. O porție conține 112 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Dacă aveți cimbru, piper, șalotă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pate de ficat de pui rapid și ușor, Liver P. M. – cel mai mătăsos și mai cremos Mousse de ficat de pui din toate timpurile, și Pate Din Ficat De.
Instrucțiuni
Puneți cireșele într-o cratiță mică, cu suficientă apă pentru a acoperi; aduceți la foc mic la foc mediu. Gatiti 3 minute sau pana se inmoaie.
Scurgeți cireșele; se răcește ușor și se toacă mărunt.
Gatiti slanina intr-o tigaie mica la foc mediu pana cand este crocanta; scoateți slănina din tigaie, rezervând 1 lingură de picături în tigaie. Se toacă fin slănina.
Adăugați șalotă, cimbru, sare, piper, usturoi și frunze de dafin în picături în tigaie; gatiti 2 minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional.
Scoateți tigaia de pe foc.
Adăugați coniac, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite.
Scoateți și rezervați frunza de dafin.
Așezați amestecul de șalotă, crema de brânză și ficatul într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Se pune într-un castron mic; se amestecă slănina și cireșele.
Așezați frunza de dafin deasupra pt. Acoperiți suprafața pt cu folie de plastic; răciți cel puțin 8 ore.
Presărați cu fistic înainte de servire, dacă doriți.