Ragu de umăr de porc fiert cu lapte cu Fettuccine proaspătă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ragu de umăr de porc fiert cu lapte cu Fettuccine proaspăt. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 336 calorii. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, piper, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Umăr De Porc Fiert În Lapte, Umăr De Porc Fiert Cu Lapte, și Umăr de porc fiert cu lapte cu Gnocchi de gris pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți carnea de porc din frigider și lăsați-o să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Se usucă cu prosoape de hârtie și se condimentează cu sarea și piperul măsurate; pus deoparte.
Așezați laptele, usturoiul, șalota, cimbru și frunza de dafin într-o oală mare cu fund greu sau cuptor olandez și aduceți la foc mic la foc mediu-mare.Reduceți focul la minim, adăugați carnea de porc, acoperiți cu un capac etanș și gătiți timp de 75 de minute. Întoarceți carnea de porc și continuați să gătiți încă 75 de minute. Descoperiți și gătiți până când carnea de porc este fragedă cu furculița și se toacă ușor, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Transferați carnea de porc pe o tăietură.Măriți focul la mediu ridicat și gătiți lichidul de fiert, amestecând ocazional și răzuind fundul oalei pentru a elibera orice bucăți rumenite care s-au acumulat, până când lichidul s-a redus la jumătate, aproximativ 25 de minute. (Sosul va arăta cocoloaș și coagulat.) Între timp, pregătiți carnea și pastele.Folosind 2 furculițe, mărunțiți carnea de porc în bucăți de mușcătură, aruncând orice bucăți mari de grăsime sau os; pune carnea deoparte. Aduceți o oală mare cu apă puternic sărată la fierbere la foc mare.
Adăugați pastele și gătiți până când sunt încălzite și al dente.
Se scurge, rezervând 1 cană de apă de gătit și se lasă deoparte.
Scoateți și aruncați crenguțele de cimbru și frunza de dafin din lichidul de fierbere redus și transferați lichidul într-un blender.
Scoateți capacul mic de pe capacul blenderului (capacul de turnare) și amestecați cu viteză mare până se omogenizează, acoperind spațiul cu un prosop de bucătărie (acest lucru permite evacuarea aburului și împiedică capacul să se desprindă). Alternativ, utilizați un blender de imersie.Întoarceți sosul în oală, adăugați carnea de porc mărunțită și pastele fierte și amestecați pentru a combina uniform, adăugând apa de gătit rezervată pentru paste, după cum este necesar. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.