Rago De Pui Și Creveți Cu Condimente Curry

Rago De Pui Și Creveți Cu Condimente Curry
Rețeta Rago de pui și creveți cu condimente Curry ar putea satisface pofta indiană în aproximativ 45 minute. Acest fel principal are 306 calorii, 29G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,98 USD pe porție. Această rețetă de la finecooking.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, ardei gras, orez de migdale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma coacăzele uscate, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Pâine Cu Sodă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Curry de pui Lahori cu condimente întregi și cartofi, Macrou cu condimente curry, și Curry de vită cu condimente prăjite pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista