Raft de miel marinat cu ierburi
Raft de miel marinat cu ierburi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 260 calorii. Această rețetă servește 4. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore și 10 minute. Dacă aveți la îndemână crengute de rozmarin, căței de usturoi, rafturi de miel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Raft marinat asiatic de miel, Raft de miel cu crustă de ierburi, și Raft de miel cu crustă de ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați bine oasele coastei răzuind carnea și tendonul cu un cuțit ascuțit mic.
Tăiați rafturile în 1/2, astfel încât fiecare să aibă patru coaste.
Amestecați împreună uleiul de măsline, usturoiul zdrobit, rozmarinul zdrobit și crengutele de cimbru într-un bol mare.
Adăugați mielul și înveliți bine. Se macină puțin piper negru grosier peste tot. Înfășurați bine și marinați rafturile peste noapte.
A doua zi scoateți mielul din marinată și răzuiți cât mai multe ierburi posibil. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și adăugați 2 linguri de ulei de măsline. Condimentați bine mielul cu sare; nu ar trebui să fie necesar piper suplimentar și căutați grăsimea în jos până la auriu, aproximativ 7 minute. Întoarceți-vă astfel încât partea grasă să fie în sus și prăjiți în cuptorul preîncălzit timp de 20 până la 30 de minute.
Lăsați suportul să se odihnească timp de 10 minute înainte de tăiere.
Pentru a servi, tăiați fiecare raft de miel în 4 bucăți egale, 2 oase pe cotlet și serviți pe farfurii individuale sau pe un platou cu acompaniamentele la alegere.