Raft de miel cu ierburi
Rack Herbed de miel este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 142 calorii, 15g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați piper, mentă, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 47 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Raft de miel cu ierburi cu sos de Lingonberry, Gratar de miel cu patrunjel, menta si nuc saut 4, și Cotlete de miel cu sos de cremă Curry sau raft de miel.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Periați ușor o tigaie mică și ungeți cu ulei de măsline.
Așezați mielul, cu partea grasă în sus, pe raft în tigaia pregătită. Scor în afara mielului într-un model de diamant.
Presărați mielul cu sare și piper; periați cu muștar.
Combinați șalotele și ingredientele rămase într-un castron mic. Se amestecă amestecul de șalotă în muștar pe Miel.
Coaceți la 450 timp de 25 de minute sau până când un termometru înregistrează 145 (mediu-rar) sau până la gradul dorit de coacere.
Scoateți mielul din tigaie; acoperiți cu folie și lăsați să stea 10 minute.
Bacsis: dacă nu s-a făcut deja, cereți măcelarului să taie raftul pentru dvs. și să-l înscrie și el.