Radicchio prăjit cu vinaigretă de hamsii, lămâie conservată și pesmet
Radicchio prăjit cu vinaigretă de hamsii, lămâie conservată și pesmet ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 261 calorii, 14g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de măsline, lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 50%. Încercați Radicchio prăjit cu vinaigretă de hamsii, lămâie conservată și pesmet, Salată spaniolă de hamsie, fenicul și lămâie conservată, și Vinetă De Lămâie Conservată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă felii de lămâie,suc de lămâie și sare de mare grosieră în smallskillet. Aduceți la fierbere; reduceți focul la mediu-mic,acoperiți și fierbeți până aproape fraged, aproximativ 10 minute. Descoperă și se răcește.
Se scurgelămâie felii. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați felii în jumătate, apoi tăiați pulpa departe de coajă; aruncați pulpa. Faceți înainte: se poate face cu 1 săptămânăînainte. Acoperiți și răciți.
Se amestecă brânza, sucul de lămâie, usturoiul, hamsiile tocate și vârful zahărului într-un castron mediu.
Bateți în ulei de măslineși 1 1/2 lingurițe ulei din staniu de hamsii.Sezon vinaigrette la gust cu sare șipiper. Faceți înainte: se poate face 1 ziînainte. Acoperiți și răciți. Aduceți la temperatura camerei și rewhisk înainte de utilizare.
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia de coacere cu ramă cu folie.
Se amestecă 1 lingură ulei de măslineși usturoiul într-un castron mediu.
Adăugați cuburi de pâine,oregano și ardei roșu zdrobit; stropitcu sare și piper.
Transferați cuburile de pâineîn foaia de copt pregătită.
Coaceți cuburi de pâine până se rumenesc,aruncând ocazional, aproximativ 20 de minute. Mișto.
Transferați pe suprafața de lucru. Acoperiți cu hârtieprosoape. Folosind ciocan sau sucitor, zdrobițipâine cuburi în pesmet.
Preîncălziți broilerul. Aliniați aceeași foaie de coptcu foaie proaspătă de folie.
Așezați radicchiowedges într-un castron mare.
Stropiți 3 linguri de ulei rămase; presărați sare și piper și aruncați pentru a acoperi. Aranjați panelepe foaia pregătită. Se fierbe până începe Lamaro, aproximativ 3 minute. Folosind clești, întoarceți-văradicchio, fanning frunze ușor.Se fierbe până când radicchio este moale și începe să se rumenească,cu unele margini care încep să se încarce, urmărind cu atenție pentru a preveni arderea, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Întoarceți radicchio în același castron mare.
Stropiți suficient pansament pentru a acoperi; arunca. Aranjați pene pe farfurii.
Sprinklebreadcrumbs peste. Acoperiți cu așchii de brânză,aranjați câteva benzi de coajă de lămâie conservateși serviți.