Radicchio prăjit cu vinaigretă de hamsii, lămâie conservată și pesmet

Radicchio prăjit cu vinaigretă de hamsii, lămâie conservată și pesmet
Radicchio prăjit cu vinaigretă de hamsii, lămâie conservată și pesmet ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 261 calorii, 14g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de măsline, lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 50%. Încercați Radicchio prăjit cu vinaigretă de hamsii, lămâie conservată și pesmet, Salată spaniolă de hamsie, fenicul și lămâie conservată, și Vinetă De Lămâie Conservată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă felii de lămâie,suc de lămâie și sare de mare grosieră în smallskillet. Aduceți la fierbere; reduceți focul la mediu-mic,acoperiți și fierbeți până aproape fraged, aproximativ 10 minute. Descoperă și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Mare GrosierăSare De Mare Grosieră
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2
Se scurgelămâie felii. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați felii în jumătate, apoi tăiați pulpa departe de coajă; aruncați pulpa. Faceți înainte: se poate face cu 1 săptămânăînainte. Acoperiți și răciți.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
1
Se amestecă brânza, sucul de lămâie, usturoiul, hamsiile tocate și vârful zahărului într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Bateți în ulei de măslineși 1 1/2 lingurițe ulei din staniu de hamsii.Sezon vinaigrette la gust cu sare șipiper. Faceți înainte: se poate face 1 ziînainte. Acoperiți și răciți. Aduceți la temperatura camerei și rewhisk înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia de coacere cu ramă cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se amestecă 1 lingură ulei de măslineși usturoiul într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați cuburi de pâine,oregano și ardei roșu zdrobit; stropitcu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dovleci De PlăcintăDovleci De Plăcintă
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
4
Transferați cuburile de pâineîn foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Coaceți cuburi de pâine până se rumenesc,aruncând ocazional, aproximativ 20 de minute. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De PlăcintăDovleci De Plăcintă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Transferați pe suprafața de lucru. Acoperiți cu hârtieprosoape. Folosind ciocan sau sucitor, zdrobițipâine cuburi în pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
7
Preîncălziți broilerul. Aliniați aceeași foaie de coptcu foaie proaspătă de folie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
8
Așezați radicchiowedges într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Stropiți 3 linguri de ulei rămase; presărați sare și piper și aruncați pentru a acoperi. Aranjați panelepe foaia pregătită. Se fierbe până începe Lamaro, aproximativ 3 minute. Folosind clești, întoarceți-văradicchio, fanning frunze ușor.Se fierbe până când radicchio este moale și începe să se rumenească,cu unele margini care încep să se încarce, urmărind cu atenție pentru a preveni arderea, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
10
Întoarceți radicchio în același castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Stropiți suficient pansament pentru a acoperi; arunca. Aranjați pene pe farfurii.
12
Sprinklebreadcrumbs peste. Acoperiți cu așchii de brânză,aranjați câteva benzi de coajă de lămâie conservateși serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie ConservatăLămâie Conservată
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista