Radicchio prăjit cu vinaigretă de hamsii, lămâie conservată și pesmet

Radicchio prăjit cu vinaigretă de hamsii, lămâie conservată și pesmet
Radicchio prăjit cu vinaigretă de hamsii, lămâie conservată și pesmet ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 261 calorii, 14g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de măsline, lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 50%. Încercați Radicchio prăjit cu vinaigretă de hamsii, lămâie conservată și pesmet, Salată spaniolă de hamsie, fenicul și lămâie conservată, și Vinetă De Lămâie Conservată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă felii de lămâie,suc de lămâie și sare de mare grosieră în smallskillet. Aduceți la fierbere; reduceți focul la mediu-mic,acoperiți și fierbeți până aproape fraged, aproximativ 10 minute. Descoperă și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Mare GrosierăSare De Mare Grosieră
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2
Se scurgelămâie felii. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați felii în jumătate, apoi tăiați pulpa departe de coajă; aruncați pulpa. Faceți înainte: se poate face cu 1 săptămânăînainte. Acoperiți și răciți.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1
Se amestecă brânza, sucul de lămâie, usturoiul, hamsiile tocate și vârful zahărului într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Bateți în ulei de măslineși 1 1/2 lingurițe ulei din staniu de hamsii.Sezon vinaigrette la gust cu sare șipiper. Faceți înainte: se poate face 1 ziînainte. Acoperiți și răciți. Aduceți la temperatura camerei și rewhisk înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia de coacere cu ramă cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se amestecă 1 lingură ulei de măslineși usturoiul într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați cuburi de pâine,oregano și ardei roșu zdrobit; stropitcu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
4
Transferați cuburile de pâineîn foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Coaceți cuburi de pâine până se rumenesc,aruncând ocazional, aproximativ 20 de minute. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Transferați pe suprafața de lucru. Acoperiți cu hârtieprosoape. Folosind ciocan sau sucitor, zdrobițipâine cuburi în pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
7
Preîncălziți broilerul. Aliniați aceeași foaie de coptcu foaie proaspătă de folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Așezați radicchiowedges într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Stropiți 3 linguri de ulei rămase; presărați sare și piper și aruncați pentru a acoperi. Aranjați panelepe foaia pregătită. Se fierbe până începe Lamaro, aproximativ 3 minute. Folosind clești, întoarceți-văradicchio, fanning frunze ușor.Se fierbe până când radicchio este moale și începe să se rumenească,cu unele margini care încep să se încarce, urmărind cu atenție pentru a preveni arderea, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
10
Întoarceți radicchio în același castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Stropiți suficient pansament pentru a acoperi; arunca. Aranjați pene pe farfurii.
12
Sprinklebreadcrumbs peste. Acoperiți cu așchii de brânză,aranjați câteva benzi de coajă de lămâie conservateși serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie ConservatăLămâie Conservată
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista