Raclette cu Farfalle, Cornichons și ceapă saut
Raclette cu Farfalle, Cornichons și ceapă saut este un fără lactate garnitură. O porție conține 340 calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână raclette, farfalle, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Farfalle cu roșii, ceapă și spanac, Farfalle Cu Pui, Roșii, Ceapă Caramelizată Și Capră C, și Farfalle cu pui, roșii, ceapă caramelizată și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa clocotita sarata pana la al dente.
Se scurge printr-o strecurătoare și se lasă deoparte.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu. Saut ceapa pana cand sunt moi si usor rumenite, aproximativ 8 minute. Strângeți pastele în 4 boluri și acoperiți cu ceapă.
Aprindeți broilerul și periați ușor o bucată de folie de aluminiu cu ulei.Puneți brânza, coaja în jos, pe folie și puneți-o direct sub elementul de încălzire. De îndată ce brânza s-a barbotat și s-a topit, ceea ce ar trebui să dureze aproximativ 2 minute, răsturnați-o peste un castron de paste și răzuiți un sfert din brânză; repetați pentru celelalte trei boluri de paste.
Presărați cornichoane și serviți; mănâncă imediat, deoarece brânza se răcește rapid.
Brânzeturi ALTERNATIVE: Spring Hill Reading, Sequatchie Cove Raclette, orice Raclette nobilă sau swiss cheeseWINE perechi: Chenin Blanc uscat, Riesling uscat perechi suplimentare pentru brânză: muștar măcinat cu piatră, cartofi, cornichoni, ceapă caramelizată
Retipărit cu permisiunea de la Melt de Stephanie Stiavetti și Garrett McCord, Circulatory 2013 Little, Brown and Company