Raci Cornbread
Reteta raci Cornbread este gata în aproximativ 42 de minute și este cu siguranță o uimitoare pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare din sud. O porție conține 252 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 48 de cenți pe porție. Această rețetă de la Toateretete are 10 fani. Dacă aveți la îndemână ou, roșii din conserve, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Yabbie sau raci Fettuccine, Paste cu raci și ierburi proaspete, și Piept de pui prăjit cu raci, fasole Fava și multe altele pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Sotati languste, ceapa, ardei gras, ceapa verde, sare si piper impreuna pana cand langustele sunt fierte; aproximativ 5 minute.
Se amestecă împreună amestecul de pâine de porumb, roșiile și oul.
Turnați amestecul de pâine de porumb și amestecul de languste într-o tigaie de 9x13 inci.
Coaceți timp de 25 de minute.
Glazurați partea superioară a pâinii de porumb cu unt și presărați cu brânză. Schimbați temperatura cuptorului pentru a se fierbe și puneți pâinea de porumb înapoi în cuptor până când brânza s-a topit, aproximativ 2 minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Muscadet, Pinot Grigio, Riesling, Vin Spumant
Chardonnay, Gruener Veltliner și Muscadet sunt alegerile mele de top pentru languste. Deși diferite fructe de mare pot solicita cu siguranță vinuri diferite, în general, un vin alb crocant, ușor sau un vin alb spumant va face trucul și nu va îneca arome subtile. Lapis luna Chardonnay cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.