Quinoa roșie specială a lui Suzy

Quinoa roșie specială a lui Suzy
Quinoa roșie specială a lui Suzy ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 177 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 13 fani. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir măcinat, unt, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ceapă Roșie Murată, Rulou De Tort Din Catifea Roșie, și Sos De Chile Roșu De Sud-Vest pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți apa, untul, pudra de cinci condimente, ghimbirul, piperul negru și cubul de bouillon de vită într-o cratiță la foc mediu și aduceți la fierbere. Se amestecă amestecul pentru a dizolva cubul de bouillon, apoi se adaugă quinoa. Reduceți căldura la foc mic, acoperiți și gătiți până când toată apa este absorbită, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cub De Bouillon De VităCub De Bouillon De Vită
Bouillon CubeBouillon Cube
Piper NegruPiper Negru
UntUnt
GhimbirGhimbir
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos

Echipamente

DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista