Quinoa roșie specială a lui Suzy

Quinoa roșie specială a lui Suzy
Suzy ' s Special Red Quinoan este un gluten gratuit și FODMAP prietenos farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 177 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 52 de cenți pe porție. Un amestec de ghimbir măcinat, bulion de vită, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Ceapă Roșie Murată, Curry roșu thailandez cu legume, și Sos De Chile Roșu Sud-Vest.

Instrucțiuni

1
Așezați apa, untul, pudra cu cinci condimente, ghimbirul, ardeiul negru și cubul de bouillon de vită într-o cratiță la foc mediu și dați la fiert. Se amestecă amestecul pentru a dizolva cubul de bulion, apoi se adaugă quinoa. Reduceți căldura la foc mic, acoperiți și gătiți până când toată apa este absorbită, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Linte Uscată2 Căni De Linte Uscată
Bouillon CubeBouillon Cube
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista