Quinoa cu mazăre
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încearcă Quinoa cu mazăre. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă 86 de cenți per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine , 6 g de grăsimi și un total de 177 de calorii . Această rețetă este pe placul a 128 de bucătari și bucătari. Dacă aveți la îndemână piper, unt, brânză pecorino romano și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 58% . Rețete similare sunt Brioșe cu quinoa, banane și migdale fără ou - Cum se fac brioșe cu quinoa , mazăre cu ochi negri cu jareți de șuncă și Arhar dal {mazăre galbenă despicată / Toovar dal} cu temperare picant .
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu. Se amestecă quinoa și se gătește 2 minute până când este prăjită.
Se toarnă bulionul de pui, ceapa, usturoiul, cimbru și piper negru. Acoperiți și lăsați să fiarbă. După ce a dat în clocot, se amestecă mazărea congelată. Reveniți, reduceți căldura la mediu-scăzut și continuați să fierbeți până când quinoa este fragedă și a absorbit supa de pui, 15 până la 20 de minute.
Se amestecă jumătate din brânza Pecorino Romano și pătrunjelul până se amestecă uniform. Puneți quinoa într-un vas de servire și stropiți cu restul de brânză Pecorino Romano pentru a servi.