Quiche în cupe de Prosciutto
Quiche în cupe Prosciutto este un fără gluten și primar mâncare de dimineață. Această rețetă servește 8. O porție conține 33 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați măsline, ou, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Quiche În Cupe De Prosciutto, Prosciutto și Quiche de anghinare, și Rețetă De Cupe Prosciutto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 de grade F. Înveliți o mini tigaie pentru brioșe cu spray de gătit. Apăsați 1 bucată de prosciutto în fiecare din cele 8 căni.
Bateti albusurile si oul intreg pana se omogenizeaza.
Bateți în iaurt, măsline, rozmarin, sare și piper. Împărțiți amestecul între cupe.
Coaceți, neacoperit, până când quiches-urile sunt fierte, 10 până la 12 minute.